PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяТорт зі шпинатом та крем-сиром Philadelphia

До всіх рецептів

Торт зі шпинатом та крем-сиром Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:

60 ХВИЛИН

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:

8

Інгредієнти

  • 5 яєць
  • 130 г свіжого шпинату
  • 200 г цукру
  • 20 г картопляного крохмалю
  • 10 г розпушувача
  • 10 г ванільного цукру
  • 1 столова ложка апельсинової цедри
  • 80 мл соняшникової олії
  • дрібка солі
  • 300 г вершків (33%)
  • 60 г цукрової пудри
  • 300 г крем-сиру Philadelphia

Легкий торт з корисним шпинатом, запашною апельсиновою цедрою і ніжнішим крем-сиром

  • КРОК 1 Замість свіжого шпинату можна використовувати заморожений, тільки попередньо його потрібно розморозити. Замість апельсинової цедри – взяти лимонну.
    Промиваємо шпинат від пилу та піску, можна свіжий замінити на заморожений, але важливо попередньо розморозити та віджати зайву вологу.
    Залийте окропом на кілька хвилин, а потім вилийте залишок. Тепер перебиваємо блендером олію та шпинат до стану пюре без грудочок та волокон.

  • КРОК 2 Відділяємо білки від жовтків, і збиваємо вінчиком білки з додавання дрібки солі та 100 г цукру до гострих піків. Жовтки збиваємо з ще 100 г цукру до білого кольору і додаємо частинами шпинатне пюре.
    Кладемо цедру, її можна замінити на лимонну. Й збиваємо міксером до повного поєднання.

  • КРОК 3 В окремий посуд просій борошно і з'єднай його з крохмалем, розпушувачем та ваніліном. Розмішуємо до рівномірності та додаємо кілька ложок борошна у шпинатну суміш. І чергуємо — борошно, білок, борошно, білок. Змішуй цю частину ніжно вінчиком або лопаткою.

  • КРОК 4 Тісто вийшло пишне, не занадто густе. Ділимо його на дві рівні частини та виливаємо на деко, застелене пергаментним листом. Температура випічки – 190 градусів. Приблизний час випікання 10-15 хвилин. Готовий бісквіт повинен пружинити при натисканні. Не доводь бісквіт до підсмаження, нехай залишиться ніжним і м'яким.

  • КРОК 5 Поки випікається та охолоджується бісквіт, готуємо нашу сирну начинку. Об'єднуємо та перемішуємо крем-сир Philadelphia, вершки, цукрову пудру та ванілін.

  • КРОК 6 Відріжте в охолодженого бісквіта краєчки, підрівнюючи. Потім виміряйте його. Бісквіт можна розділити на три рівні смужки по приблизно 8 см кожна. Або на 4 частини по 6 см, тоді тортик вийде нижчим, але й ширшим. Так само ріжемо смужки і на другому бісквіті. Змащуємо кожну смужку вершковим кремом і починаємо збирати торт.
    Спершу згорни одну смужку рулетом. Потім накладай отриманий рулет на край наступної смужки та знову загортай рулетиком. Намагайся, щоб стики бісквіта збігалися. Так зроби з усіма смужками тіста і двома пластами бісквіта.

  • КРОК 7 Вирівняй торт кремом з усіх боків та прикрась за своїм смаком та бажанням. Постав торт у холодильник на 30-60 хвилин.

Яскравий шпинатний торт з крем-сиром готовий, смакуй та пригощай найдорожчих!