ІНГРЕДІЄНТИ
- 3 курячих стегна
- 100 г крем-сиру Philadelphia
- 12 помідорів чері
- 1 пучок салату Латук (або будь-якого на твій смак)
- 7-10 оливок
- 1 свіжий огірок
- 1 зубок часнику
- 25 г рідкого меду
- 20 г гірчиці
- 20 мл води
- 20 мл соєвого соусу
- 15 мл оливкової олії
- сіль та перець до свого смаку
Сьогодні ділимось простим рецептом пікантного та ніжного салату з овочами, куркою та крем-сиром Philadelphia. Цей рецепт дійсно простий, ми не використовуємо тут складний кухонний інвентар. Із особливостей — потрібно завчасно відварити курячі стегна. Вийде смачно, тому можна купувати вдвічі більше продуктів.
-
КРОК 1 Курячі стегна потрібна завчасно відварити у підсоленій воді 50-60 хвилин та залишити їх охолоджуватись. Знімаємо зі стегон шкірку та відділяємо від кісточок.
-
КРОК 2 Подрібни часник, розігрій пательню, додай масло. Курку наріж на великі шматочки, виклади на пательню та обсмажуй одну хвилину з часником та свіжозмеленим перцем.
-
КРОК 3 Переходимо до овочів. Помий огірок та томати чері. Огірок потрібно очистити та нарізати скибочками. А чері розрізай навпіл. Оливки ділимо на 4 частини
-
КРОК 4 А тепер приготуємо заправку до салату. Ретельно змішай у мисці крем-сир Philadelphia, мед, гірчицю, олію, сіль та воду.
-
КРОК 5 Промий листя салату холодною водою та осуши паперовою серветкою.
І переходь до об'єднання усіх інгредієнтів у салат.
-
КРОК 6 Листя салату трішки порви руками та виклади у салатницю. Далі додай обсмажені ароматні шматочки курячого стегна, овочі та пікантну заправку. Ретельно все перемішай та подавай до столу.
Курячий салат з овочами вийшов неймовірним! А яка пікантна і одночасно вершкова заправка у нас вийшла.
Ділись і своїми враженнями від приготування овочевого салату з куркою та сиром Phildelphia в соціальних мережах. Обов’язково відмічай @philadelphia_ukraine.