ІНГРЕДІЄНТИ
- 350 г фетучіні або схожої пасти
- 150 г крем-сиру Philadelphia
- 40 г свіжого базиліку
- 150 г шпинату свіжого чи замороженого
- 150 г м'якого козиного сиру
- 50 мл вершків (15%)
- 4 ст л оливкової олії
- сіль до свого смаку
- 2 ч л лимонної цедри
- 1/4 ч л молотого чорного перцю
Давай приготуємо італійську вечерю разом. Вийде смачно, бо в основі окрім пасти використовуємо ніжний та вершковий крем-сир Philadelphia. А за аромат у страві відповідає зелений базилік та лимонна цедра. Ділимось простим покроковим рецептом, який займе менше ніж годину часу.
-
КРОК 1 Розпочинаємо з основи. Налий воду у каструлю та доведи до кипіння, посоли і висип фетучіні. Зверни увагу на інструкцію — вари стільки хвилин, скільки зазначено на упаковці. Коли паста буде готова, відлий окремо 150 мл води.
-
КРОК 2 Переходимо до начинки. Промий ретельно базилік та шпинат. Якщо шпинат заморожений — потрібно розморозити та віджати зайву воду. Поріж дрібно цю ароматну зелень.
-
КРОК 3 Далі розігрій пательню, додай оливкову олію та нашинковану зелень. Протушкуй дві хвилини, а потім додавай вершки та крем-сир Philadelphia. Перемішай до однорідності та смаж ще 5 хвилин.
-
КРОК 4 Воду, яку зливали з пасти додай на пательню, а також лимонну цедру, перець і сіль до свого смаку і знову ретельно перемішуємо.
-
КРОК 5 Додай відварені фетучіні та козячий сир в шпинатно-сирну масу, протушкуй під кришкою ще 3 хвилини і одразу подавай до столу.
Ніжна італійська вечеря готова. Готуй цю смакоту для себе або найдорожчих, прояви свою кулінарну любов з крем-сиром Philadelphia. Якщо сподобалась така страва, то ти точно оціниш пасту з чері, руколою та вершковим сиром на нашому сайті.
Готуй і задоволенням та ділись враженнями в соціальних мережах. Відмічай @philadelphia_ukraine на своїх вершкових смаколиках.