ІНГРЕДІЄНТИ
- 200 г фетучіні або схожої пасти
- 100 г крем-сиру Philadelphia
- 150 г будь-яких грибів
- 100 г вершків (15%)
- 1 ріпчаста цибуля
- 2 ст л оливкової олії
- сіль та перець до свого смаку
- пучок петрушки
Простий покроковий рецепт смачної грибної пасти — вечеря на будь-яку пору року, яка легко перенесе вас до сонячної Італії. Готуємо на основі ніжнішого крем-сиру Philadelphia.
-
КРОК 1 Розпочинаємо з пасти. Доводимо до кипіння воду у каструлі, солимо та додаємо пасту фетучіні. Можна обрати й іншу, яку полюбляєш ти або твої рідні.
Зверни увагу на інструкцію — вари стільки хвилин, скільки зазначено на упаковці. Нам потрібна напівготова паста у стані аль денте. Воду зливаємо.
-
КРОК 2 Переходимо до начинки. Гриби промий у проточній холодній воді. Очисть, якщо потрібно та наріж на шматочки. Далі наріж цибулю на дрібний кубик.
-
КРОК 3 Тепер розігрій пательню, обсмаж цибулю до золотавого кольору. Додай гриби та смаж ще 10 хвилин. Сіль та свіжомелений перець додавай по своєму смаку.
-
КРОК 4 До начинки додай вершки та ніжний крем-сир Philadelphia. Об'єднай грибну суміш із пастою та протушкуй під кришкою ще 5 хвилин.
Викладай на тарілку та прикрашай улюбленою зеленню.
Готуй смачно і швидко за нашими покроковими рецептами на основі крем-сиру Philadelphia. А враженнями ділись в соціальних мережах. Відмічай @philadelphia_ukraine на своїх вершкових шедеврах.