PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяНайніжніша паска з крем-сиром Philadelphia

До всіх рецептів

Найніжніша паска з крем-сиром Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:

2,5 години

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:

2 шт по 500 г

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Для приготування тіста:
  • 250 г крем-сиру Philadelphia Original або Light
  • 250 г борошна пшеничного
  • 100 г вершкового масла (82%)
  • 2 яйця
  • 150 г цукру
  • 10 г розпушувача
  • 3 г харчової соди (або півчайної ложки без горки)
  • 3 г солі
  • 150 г сухофруктів: родзинки, вишня, журавлина, курага, цукати
  • цедра 1 апельсина та 1 лимона
  • Для приготування глазурі:
  • 100 г вареного згущеного молока
  • 130 г білого шоколаду
  • 4 г желатина в порошку
  • 20 мл холодної води для желатину
  • декор

Смак справжньої весни вже б'є ключем, адже час приготувати найкращу сирну паску на основі крем-сиру Philadelphia Original або Light. Аромат домашньої випічки заворожує з перших секунд, а от цей рецепт сирної паски зачарує на цілий день!

  • КРОК 1 Спочатку залий сухофрукти окропом і залиш їх на 15 хвилин, після чого злий і просуши їх на серветці.

  • КРОК 2 Просій борошно в миску разом з розпушувачем, сіллю та содою. Окремо збий яйця з цукром до побіління.

  • КРОК 3 Візьми ¼ яєчної маси, додай Philadelphia з вершковим маслом кімнатної температури та цедру цитрусових, та ретельно перемішай. Потім додай цю суміш в основну яєчну масу та ретельно виміси.

  • КРОК 4 Об'єднай борошняну суміш та сухофрукти і ретельно перемішай.
    Заповни підготовлені форми для випікання пасок на ½.

  • КРОК 5 Нагрій духовку до 175 градусів. Випікай паску приблизно 35-50 хвилин в залежності від її розміру. Перевір, чи паска готова, вставивши в неї суху шпажку.

  • КРОК 6 Поки випікається наш святковий смаколик, приготуємо глазур.
    Залий желатин холодною водою та дай настоятись 10 хвилин.
    Далі розтопи шоколад на водяній бані або у мікрохвильовці, додай желатин та згущене молоко, все ретельно перемішай та одразу прикрасьте готову охолоджену паску. Ця глазур досить швидко застигає та не липне до рук.

Вийшла чудова паска з крем-сиром Philadelphia. Наступним пропонуємо приготувати крафін.

Дякуємо за кулінарну довіру і що ділишся своїм результатом у соціальних мережах @philadelphia_ukraine