PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяМорквяний торт з крем-сиром Philadelphia

До всіх рецептів

Морквяний торт з крем-сиром Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:

90 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:

12

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Для приготування бісквіту:
  • 4 яйця
  • 250 г цукру
  • 230 г рафінованої олії
  • 270 г борошна
  • 6 г розпушувача
  • 3 г соди
  • 200-240 г (або 2 шт) тертої моркви
  • 14 г кукурудзяного крохмалю
  • цедра одного апельсина
  • 100 г подрібненого смаженого волоського горіха
  • 1 г меленої кориці
  • Для приготування пропитки бісквіту:
  • 300 мл води
  • 200 г цукру
  • 40 г рому
  • Для приготування крему:
  • 10 г ванільного цукру
  • 270 г цукрової пудри
  • 650 г крем-сиру Philadelphia
  • 80 г білого шоколаду

Яскравий сонячний торт працює як вітамін D — підійме настрій своїм смаком та виглядом. Готуй за простим покроковим рецептом бісквіт і крем, та перетворюй інгредієнти на смаколик для себе та найдорожчих.

  • КРОК 1 Розпочинаємо з приготування горішків, підсушуємо їх у духовці — викладаємо на деко та обсмажуємо при 160º 8 хвилин. Далі охолоджуємо та подрібнюємо.

  • КРОК 2 Тепер переходимо до бісквітної частини. Збиваємо яйця з цукром у кухонному комбайні або міксером.
    Просіюємо борошно, додаємо розпушувач, соду і ароматну мелену корицю.

  • КРОК 3 Тепер почисть моркву та натри на тертці. Припудри її крохмалем, це допоможе увібрати зайву вологу. Якщо крохмалю нема, то треба трішки віджати сік з моркви.

  • КРОК 4 В миску зі збитими яйцями додай олію та апельсинову цедру. Далі — просіяне борошно та добре виміси. А тепер об'єднай з морквою та ще раз заміси.

  • КРОК 5 Застели форму (діаметр – 24 см) пергаментом та вилий бісквітне тісто. Випікай при 180º C приблизно 40 хвилин. Готовність перевіряй сухою паличкою.
    Готовий бісквіт має охолонути. І тепер розріж його на коржі. При такому діаметрі має вийти 3 коржа.

  • КРОК 6 Давай приготуємо пропитку. Насип в сотейник цукор, залий водою та закип'яти. При температурі сиропу 40º, додай ром. Просочи коржі цим ромовим сиропом та відправ у холодильник на зберігання.

  • КРОК 7 Тепер переходимо до крему. Розтопи білий шоколад, можеш зробити це на водяній бані або скористайся мікрохвильовкою. Тепер міксером або у комбайні збивай ніжний крем-сир Філадельфія з ваніллю та просіяною цукровою пудрою. Влий у цю суміш розтоплений шоколад та продовжуй збивати крем.

    Час збирати наш морквяний торт. Змасти кожен корж кремом та останній верхній. Прикрашай ядрами волоських горішків або використовуй подрібненими.

Яскравий морквяний торт готовий. Вийшов ніжним та ароматним, а горішки додають хрумкості. Подавай до чаю або кави та обов’язково пригощай друзів, колег на роботі або рідних.

Ділись враженнями від приготування та результатом у соціальних мережах та відмічай @philadelphia_ukraine