PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяМалинові мінічизкейки з крем-сиром Philadelphia

До всіх рецептів

Малинові мінічизкейки з крем-сиром Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

60 хвилин

ПОРЦІЙ

4-6

Інгредієнти

  • 180 г пісочного печива
  • 90 г вершкового масла
  • 10 г швидкорозчинного желатину
  • 50 мл води для замочування желатину
  • 350 г крем-сиру Philadelphia Original
  • 100 мл вершків 30-35% жирності
  • 10 г ванільного цукру
  • 40 г цукрової пудри
  • 125 г малини

Цікавий рецепт класичного чизкейка, який ми доповнюємо освіжаючою кислинкою — малиною. Обирай свіжу в сезон, або використовуй заморожену в прохолодну пору. Для любителів експериментів — можна приготувати чизкейк з ожиною, вишнею або суницею. Вийде однаково смачно, бо зроблений з любов'ю та з вершковим крем-сиром Philadelphia.

  • КРОК 1 Спочатку приготуємо тісто. Розтопи вершкове масло та перетвори усе печиво у крихту. Тепер об’єднай печиво з маслом і пересип у форму для тарталеток. Рекомендуємо використовувати формочки діаметром 10 сантиметрів — зручно тримати в руках та їсти. Відправляй заготовки у холодильник на 15-20 хвилин.

  • КРОК 2 Настав час найніжнішої частини рецепта з сиром Philadelphia Original — приготування начинки. З'єднай крем-сир з ванільним цукром, вершками та цукровою пудрою. Перемішуй вінчиком до стану однорідної консистенції.

  • КРОК 3 Тепер залий желатин холодною водою та залиш на 10 хвилин. Далі розтопи желатин в мікрохвильовці чи на водяній бані. Обов'язково помішуй на повільному вогні, аж поки усі грудочки не розтануть.

  • КРОК 4 В ємність з розчиненим желатином виклади 4 столові ложки сирної начинки, ретельно перемішай та об’єднай з основною масою. Перемішай добряче вінчиком, щоб розподілити желатин.


    Ложкою розкладіть суміш по формах. Охолоджуйте тарталетки протягом 2 годин. Перед подачею прикрасьте тарталетки рештою малини.

    Смачного!

  • КРОК 5 Діставай із холодильника наші заготовки та відокремлюй форму від пісочного тіста. Тепер підготуй ягоди малини. Якщо використовуєш заморожені ягоди — обов'язково треба мінімізувати кількість рідини, інакше наша тарталетка розмокне. Помістіть по 5–6 малинок у кожну форму.

  • КРОК 6 Наповнюємо формочки сирковою масою. Роби це за допомогою кондитерського мішка або скористайся ложкою — як тобі зручно.
    На 2 години залишаємо наші тарталетки у холодильнику.

Наші мінічизкейки готові! Перед подачею прикрашай свій кулінарний здобуток малиною, для аромату можна додати гілочку свіжої духмяної м’яти.