Мексиканський чизкейк з крем-сиром Philadelphia
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
120 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:
8
Інгредієнти
- 140 г пшеничного борошна
- 180 г крем-сиру Philadelphia
- 50 г цукру
- 2 яйця
- 250 мл вершків (33% жирності)
- 50 г цукрової пудри
- 3 г солі
- 140 г вершкового масла
- 2 яєчних жовтки
- 320 г творога (5-9% жирності)
- 30 г кукурудзяного крохмалю
- 10 г ванільного цукру
Мексиканці якось вирішили, що вони будуть славитись не тільки тако та буріто, а ще й своїм оригінальним рецептом чизкейка з цікавою текстурою. Цю страву можна зустріти всюди у Мексиці, а тепер — і у тебе вдома. На смак торт нагадує класичний чизкейк об'єднаний з пряною ватрушкою. Готуй і ділись у соцмережах своїми відгуками, обов'язково відмічай @philadelphia_ukraine.
-
КРОК 1 Починаємо приготування ніжного десерту з тіста. Змішай борошно з маслом за допомогою виделки та добре розімни, щоб суміш перетворилась на крихту.
-
КРОК 1 Додай 2 жовтки і заміси тісто руками. Саме тепло рук пом’якшить тісто та передасть страві твою любов. Сформуй його у кулю та відправ у морозильник на 20-30 хвилин
-
КРОК 2 Поки тісто відпочиває, приготуємо начинку для нашого вершкового чизкейка.
Змішуємо за допомогою блендера крем-сир Philadelphia, творог, 2 яйця, крохмаль, 250 мл вершків, цукрову пудру, екстракт ванілі та дрібку солі. Важливо змішати до однорідності, але не збивати.
-
КРОК 3 Тепер змасти форму діаметром 18 см маслом та присип борошном.
Час дістати тісто із холодильника. Розріж його на чотири частини та знову разом розімни. Розкатай тісто, накрути на качалку та перенести у форму для запікання.
Розподілити тісто рівномірно формою, якщо є надлишки тіста — обріж їх.
-
КРОК 4 Заливаємо форму нашим вершковим кремом та відправляємо у розігріту духовку на 30 хвилин при 190°C
І ще 15 хвилин випікаємо при температурі 175°C. Пиріг дуже підніметься і добре підрум'яниться — так і має бути. Через 45 хвилин відкрити дверцята духовки і почекай ще 10 хвилин.
-
КРОК 5 Залиш чизкейк у холодильнику ще на 2 години і потім подавай до столу. Смакуй самостійно, або ділись з рідними, колегами та друзями — сподобається усім!
Такий текстурний десерт можна готувати на з приводом і без. Головне — готувати на основі ніжного вершкового крем-сиру Philadelphia!