Інгредієнти
- 180 г пісочного печива
- 90 г вершкового масла
- 600 г крем-сиру Philadelphia Original
- 200 мл вершків (33-35% жирності)
- 2 столові ложки лимонного соку
- 20 г швидкорозчинного желатину
- 100 мл води для замочування желатину
- 80 г цукру
- Фрукти або ягоди для декорування
Оригінальний, перевірений часом та сотнями відгуків рідних та друзів — рецепт з вершкового крем-сиру Philadelphia найкласичнішого чизкейка. Цей лагідний торт сподобається тобі і через простий спосіб приготування, і саме через насолодження ніжністю. Ще й не потрібно випікати!
-
КРОК 1 Розпочинаємо з приготування хрумкого та ніжного тіста.
Перетвори хрумке печиво у дрібну крихту. Можна розім'яти його руками або подрібнити качалкою. Трохи розтоплене вершкове масло додай до печива перемішай.
-
КРОК 2 Тепер беремо форму діаметром 22-24 см та стелимо пергаментний папір, так наш десерт не прилипне і збереже свою ідеальну форму при подачі. Висипай печивну крихту та розподіляй по дну, для зручності можна притиснути ложкою або дном стакана. Утрамбовуй крихту та залишай відпочивати.
-
КРОК 3 А зараз переходимо до вершкової начинки. Змішай вінчиком крем-сир Philadelphia, лимонний сік та цукрову пудру до однорідної консистенції.
-
КРОК 4 Вершки збивай вінчиком або міксером до м’яких піків. Об’єднуємо їх з сирною масою та ретельно перемішуємо.
-
КРОК 5 Желатин залий прохолодною водою і залиш набухати на 10 хвилин. Тепер розтопи желатин на водяній бані або в мікрохвильовці. Постійно помішуй, щоб розтопити усі грудочки. В ємність з розчиненим желатином поклади 3-4 столові ложки сирної маси та ретельно перемішай.
Об’єднай весь желатин з основною сирною начинкою і перемішай за допомогою вінчика.
-
КРОК 6 Викладаємо готову вершкову суміш у форму з печивом та розподіляємо по всій поверхні, вирівнюємо її.
Наш чизкейк майже готовий. Відправляй його у холодильник на 4-5 годин.
Перед подачею можна прикрасити його сезонними фруктами та ягодами, які тобі до вподоби.
Класичний чизкейк з крем-сиром без випічки — готовий!
Смачного!