Насолода від ніжного кремового супу Гаспачо
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
20 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ
4
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 175 г крем-сиру Philadelphia Light (або Original)
- 450 г свіжих томатів (приблизно 6-7 штук)
- 1-2 зубка часнику
- 1 шт солодкого болгарського перецю
- 1 шт огірок свіжий
- 1 шт стебло селери
- 15 мл лимонного соку (1 столова ложка)
- 30 мл оливкової олії (2 столові ложки)
- 7-8 листочків свіжого базиліку
- сіль та перець за смаком
- 300 мл томатного соку – для більш томатного смаку
- смажені тости (за бажанням)
Спробуйте насичений томатний смак та вершкову ніжність супу гаспачо з крем-сиром Philadelphia
-
КРОК 1 Закип’яти воду у каструлі. Поки вода нагрівається, зроби невеликий хрестоподібний надріз на поверхні помідорів, протилежно від гілочки. Занур помідори на 1 хвилину в окріп, після чого переложи їх на тарілку і зніми тонку шкірочку. Наріж помідори на шматочки і переклади до чаші блендера.
Додай ніжний крем-сир Philadelphia (залиш 1 ложку для прикрашання страви), часник, базилік, половину солодкого перцю, половину огірка, стебло селери, сіль та перець за смаком. Якщо бажаєш насиченіший і глибший смак, можеш додати томатний сік. Перемішай всі інгредієнти в блендері до однорідності.
-
КРОК 2 Постав отриману суміш у холодильник на кілька годин, щоб вона охолонула та смаки добре поєдналися.
Підготуй овочі, які в нас залишились, нарізавши половину солодкого перцю та половину огірка на дрібні кубики. Додай лимонний сік та оливкову олію.
-
КРОК 3 Охолоджену основу з крем-сиром налий у підготовлені охолоджені чашки або тарілки. Виклади нарізані кубиками овочі та ложку крем-сиру Philadelphia. Для особливого шарму, можна також додати лід та присипати зверху ще зеленню.
Подавай зі смаженими тостами.