ІНГРЕДІЄНТИ:
- БІСКВІТНА ОСНОВА:
- 2 шт курячих яєць
- 65 г цукру
- 50 г борошна пшеничного
- 10 г какао порошку
- НІЖНА СИРНА ЧАСТИНА:
- 340 г крем-сиру Philadelphia
- 230 мл вершків (не менше 33% жирності)
- 100 мл грушово-яблочного соку Галіція
- 1 пакетик ванільного цукру
- 100 г цукрової пудри
- 10 г желатину
- 50 мл соку для желатину
- ЖЕЛЕЙНО-ФРУКТОВА ОСНОВА:
- 240 мл грушово-яблучного соку прямого віджиму Галіція
- 4 г желатину (1 чайна ложка з горкою)
- 20 мл соку для желатину
- фруктові чіпси для прикрашання
Ласощі ніжного чізкейку з крем-сиром Philadelphia та ароматним яблучно-грушевим соком Галіція - це справжня розкіш для вашого смакового задоволення. Цей рецепт поєднує ніжність крем-сиру з освіжаючою солодкістю соку, створюючи досконалий симбіоз смаків. Кожен шматочок цього десерту - це поєднання ніжності і соковитості, що тануть у роті. Відчуйте, як розкриваються нотки яблука та груші у кожному куштовному шарі. Цей чізкейк здатний здивувати і порадувати ваші смакові рецептори. Приготуйте цей витончений десерт і насолоджуйтеся незабутнім досвідом смаку.
-
КРОК 1 Збий яйця з цукром до збільшення об'єму в 4 рази. Додай просіяне борошно та какао порошок. Вилий тісто в викладену пергаментом форму (24 см) і запікай при 175 градусах протягом 15-20 хвилин.
Дай бісквіту охолонути і за допомогою ножа-пилки зріж верхню нерівну частину (вона нам більше не знадобиться, то ж поки готується чізкейк – цю частину можна з'їсти). Рівний бісквіт помісти знову в форму - це буде основа нашого чізкейку.
-
КРОК 2 Залий холодним натуральним соком (50 мл) желатин і залиш на 5-10 хвилин, щоб він набряк. У чашу для збивання додай крем-сир Philadelphia та вершки, цукрову пудру і ванільний цукор. Збий суміш міксером до однорідної пишної маси. Розтопи набряклий желатин в мікрохвильовці та додай сік (100 мл), перемішай. Влий желатинову масу з соком в сирну масу, постійно збиваючи, щоб желатин рівномірно розподілився. Вилий готову масу на бісквіт та постав в морозильну камеру на 20 хвилин або в холодильну камеру на 40 хвилин до затвердіння.
-
КРОК 3 Залий желатин холодним соком (20 мл) та залиш на 5-10 хвилин для набухання. Нагрій 120 мл соку прямого віджиму Галіція до 60-80 градусів у каструлі та розчини в ньому набряклий желатин. Додай другу половину холодного соку (120 мл), перемішай та вилий на сирну начинку. Залиш в холодильнику на 1 годину або в морозильній камері на 20 хвилин.
Готовий чізкейк можна прикрасити фруктовими чіпсами або слайсами з груші та яблука для додавання текстури та смаку.
Смачного!