Найніжніша паска з крем-сиром Philadelphia
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
2,5 години
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:
2 шт по 500 г
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Для приготування тіста:
- 250 г крем-сиру Philadelphia Original або Light
- 250 г борошна пшеничного
- 100 г вершкового масла (82%)
- 2 яйця
- 150 г цукру
- 10 г розпушувача
- 3 г харчової соди (або півчайної ложки без горки)
- 3 г солі
- 150 г сухофруктів: родзинки, вишня, журавлина, курага, цукати
- цедра 1 апельсина та 1 лимона
- Для приготування глазурі:
- 100 г вареного згущеного молока
- 130 г білого шоколаду
- 4 г желатина в порошку
- 20 мл холодної води для желатину
- декор
Смак справжньої весни вже б'є ключем, адже час приготувати найкращу сирну паску на основі крем-сиру Philadelphia Original або Light. Аромат домашньої випічки заворожує з перших секунд, а от цей рецепт сирної паски зачарує на цілий день!
-
КРОК 1 Спочатку залий сухофрукти окропом і залиш їх на 15 хвилин, після чого злий і просуши їх на серветці.
-
КРОК 2 Просій борошно в миску разом з розпушувачем, сіллю та содою. Окремо збий яйця з цукром до побіління.
-
КРОК 3 Візьми ¼ яєчної маси, додай Philadelphia з вершковим маслом кімнатної температури та цедру цитрусових, та ретельно перемішай. Потім додай цю суміш в основну яєчну масу та ретельно виміси.
-
КРОК 4 Об'єднай борошняну суміш та сухофрукти і ретельно перемішай.
Заповни підготовлені форми для випікання пасок на ½.
-
КРОК 5 Нагрій духовку до 175 градусів. Випікай паску приблизно 35-50 хвилин в залежності від її розміру. Перевір, чи паска готова, вставивши в неї суху шпажку.
-
КРОК 6 Поки випікається наш святковий смаколик, приготуємо глазур.
Залий желатин холодною водою та дай настоятись 10 хвилин.
Далі розтопи шоколад на водяній бані або у мікрохвильовці, додай желатин та згущене молоко, все ретельно перемішай та одразу прикрасьте готову охолоджену паску. Ця глазур досить швидко застигає та не липне до рук.
Вийшла чудова паска з крем-сиром Philadelphia. Наступним пропонуємо приготувати крафін.
Дякуємо за кулінарну довіру і що ділишся своїм результатом у соціальних мережах @philadelphia_ukraine