PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяПаска з начинкою з ніжного крем-сиру Philadelphia

До всіх рецептів

Паска з начинкою з ніжного крем-сиру Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:

6 годин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:

4 шт по 500 г

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Для приготування опари:
  • 100 мл молока (2,5% жирності)
  • 20 г цукру
  • 30 г свіжих дріжджів (або 10 г сухих)
  • 30 г пшеничного борошна
  • Для приготування тіста:
  • 1,2 кг пшеничного борошна
  • 100 г вершкового масла 82%
  • 280 мл молока (2,5% жирності)
  • 80 мл олії для вимішування
  • 40 мл сметани (15% жирності)
  • 2 шт яйця
  • 180 г цукру
  • 4 г солі (1/2 чайної ложки без горки)
  • Для приготування начинки (1-й варіант):
  • 175 г Philadelphia Milka
  • Для приготування начинки (2-й варіант):
  • 230 г Philadelphia Original
  • 80 г малинового або вишневого джему
  • Для приготування глазурі:
  • 100 г чорного шоколаду 70%
  • 20 мл рафінованої олії
  • 50 г підсмаженого та подрібненого фундука

Якщо хочеш зануритися у справжність святкування, то обов'язково спробуй смачну та ароматну паску за цим рецептом. Вийде смачно, бо в основі — крем-сир Philadelphia Original та твоя любов до кулінарії. Впевнені, що ця паска стане твоїм фаворитом!

  • КРОК 1 Розпочинай з приготування опари. Нагрій молоко до 35 градусів, додай цукор, дріжджі та борошно. Перемішай все разом та залиш на 15 хвилин з накритим рушником або харчовою плівкою.

  • КРОК 2 Поки опара готується, дай іншим інгредієнтам стати кімнатної температури. Просій борошно у велику миску та додай сіль. Потім додай опару та почни потроху вимішувати, поступово вмішуючи борошно.

  • КРОК 3 Далі додай масло, яйця, сметану та вимішай тісто. Час від часу змочуй руки в олії, щоб тісто не прилипало до рук. Замішане тісто накрий серветкою та залиш на 1.5 години для підняття.

  • КРОК 4 Тісто, що піднялось, розділи на однакові 4 частини, гарно замни його, щоб сформувалась гладка кулька.

  • КРОК 5 Розклади тісто в підготовлені форми для випікання пасок, тісто має бути заповнене у формі на ½. Накрий серветкою, та дай піднятись тісту в формах ще 40 хвилин. За допомогою пензлика вершечок паски змасти збитим яйцем. Випікай при 175 градусів протягом 35-40 хвилин в залежності від розміру. Перевір, чи паска готова, за допомогою сухої шпажки.

  • КРОК 6 Перейдемо до першої начинки. Зріж вершечок повністю охолодженої паски ножем-пилкою, зроби гострим ножем невелику ямку у середині паски, але будь обережною, щоб не пошкодити стінки паски. Змішай крем-сир Philadelphia Milka та м'якушем паски і за допомогою ложки або кондитерського мішка наповни паску.

  • КРОК 7 А тепер приготуємо другу начинку. Ножем-пилкою зріж вершечок паски та зроби гострим ножем отвір. Перемішай ніжний крем-сир Philadelphia Original з улюбленим джемом та наповни паску за допомогою ложки чи кондитерського мішка. Верхушкою паски накрийте отвір, ховаючи виріз.
    Зверху нанесіть глазур та прикрасьте великодній смаколик.

  • КРОК 8 Готуємо глазур для прикрашання. Розтопи шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці, додай олію та перемішай. Подрібни смажені горішки.
    Полий готову паску глазур’ю та присип горішками.

Серед свят весни особливе місце займає паска — ніжна, ароматна та просто неймовірно смачна. Чудово, що готуєш разом із нами. Підписуйся на нас в інстаграмі @philadelphia_ukraine та ділись своїми кулінарними результатами.