Шпинатні млинці з червоною рибою та Philadelphia
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
40 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:
6
ІНГРЕДІЄНТИ
- Для тіста:
- 80-100 г замороженого шпинату
- 2 курячих яйця
- 120 мл молока
- 150 мл води
- 200 г пшеничного борошна
- 50 мл рафінованої олії
- 10 г цукру
- 4 г солі
- Для начинки:
- 300 г крем-сиру Philadelphia
- 180 г червоної риби
- декілька гілочок кропу
- червона ікра для декору
Яскраві млинці з червоною рибою можуть вражати не тільки кольором, а й користю. Готуємо їх за простим рецептом та із важливим інгредієнтом — ніжним крем-сиром Philadelphia. Готуй за швидким та простим рецептом вершкову закуску. Вийде дуже ніжно!
-
КРОК 1 Починаємо із приготування тіста. Спочатку розморозь шпинат, додай воду та перебий за допомогою блендера в однорідну масу. Якщо готуєш в теплу пору року, то використовуй свіжий шпинат.
-
КРОК 2 В мисці змішай яйця, молоко, сіль та цукор та додай просіяне борошно.
Об'єднай зі шпинатом та вимішай. Тісто має бути рідким та яскраво зеленим.
-
КРОК 3 Розігрій пательню для млинців. Наливай тісто тонким шаром, рівномірно розподіляючи по поверхні. Смаж з кожної сторони на середньому вогні.
-
КРОК 4 Переходимо до начинки. Кожен млинець промазуй крем-сиром Phildelphia. Наріж тонкими скибочками червону рибу та викладай на млинець.
Помий, просуши та подрібни ароматний кріп і присип ним млинець.
-
КРОК 5 Закручуй млинець у трубочку та розрізай навпіл. Можна прикрасити червоною ікрою.
Яскраві млинці готові. Ділись враженнями від рецепта, смаку млинців та відгуків родини у соціальних мережах.
Обов’язково відмічай @philadelphia_ukraine.