PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяШпинатні млинці з червоною рибою та Philadelphia

До всіх рецептів

Шпинатні млинці з червоною рибою та Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:

40 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:

6

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Для тіста:
  • 80-100 г замороженого шпинату
  • 2 курячих яйця
  • 120 мл молока
  • 150 мл води
  • 200 г пшеничного борошна
  • 50 мл рафінованої олії
  • 10 г цукру
  • 4 г солі
  • Для начинки:
  • 300 г крем-сиру Philadelphia
  • 180 г червоної риби
  • декілька гілочок кропу
  • червона ікра для декору

Яскраві млинці з червоною рибою можуть вражати не тільки кольором, а й користю. Готуємо їх за простим рецептом та із важливим інгредієнтом — ніжним крем-сиром Philadelphia. Готуй за швидким та простим рецептом вершкову закуску. Вийде дуже ніжно!

  • КРОК 1 Починаємо із приготування тіста. Спочатку розморозь шпинат, додай воду та перебий за допомогою блендера в однорідну масу. Якщо готуєш в теплу пору року, то використовуй свіжий шпинат.

  • КРОК 2 В мисці змішай яйця, молоко, сіль та цукор та додай просіяне борошно.
    Об'єднай зі шпинатом та вимішай. Тісто має бути рідким та яскраво зеленим.

  • КРОК 3 Розігрій пательню для млинців. Наливай тісто тонким шаром, рівномірно розподіляючи по поверхні. Смаж з кожної сторони на середньому вогні.

  • КРОК 4 Переходимо до начинки. Кожен млинець промазуй крем-сиром Phildelphia. Наріж тонкими скибочками червону рибу та викладай на млинець.
    Помий, просуши та подрібни ароматний кріп і присип ним млинець.

  • КРОК 5 Закручуй млинець у трубочку та розрізай навпіл. Можна прикрасити червоною ікрою.

Яскраві млинці готові. Ділись враженнями від рецепта, смаку млинців та відгуків родини у соціальних мережах.

Обов’язково відмічай @philadelphia_ukraine.