PhiladelphiaЛегкі рецепти з сиру ФіладельфіяПаста зі шпинатом та Philadelphia

До всіх рецептів

Паста зі шпинатом та Philadelphia

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:

40 хвилин

КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:

3

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 350 г фетучіні або схожої пасти
  • 150 г крем-сиру Philadelphia
  • 40 г свіжого базиліку
  • 150 г шпинату свіжого чи замороженого
  • 150 г м'якого козиного сиру
  • 50 мл вершків (15%)
  • 4 ст л оливкової олії
  • сіль до свого смаку
  • 2 ч л лимонної цедри
  • 1/4 ч л молотого чорного перцю

Давай приготуємо італійську вечерю разом. Вийде смачно, бо в основі окрім пасти використовуємо ніжний та вершковий крем-сир Philadelphia. А за аромат у страві відповідає зелений базилік та лимонна цедра. Ділимось простим покроковим рецептом, який займе менше ніж годину часу.

  • КРОК 1 Розпочинаємо з основи. Налий воду у каструлю та доведи до кипіння, посоли і висип фетучіні. Зверни увагу на інструкцію — вари стільки хвилин, скільки зазначено на упаковці. Коли паста буде готова, відлий окремо 150 мл води.

  • КРОК 2 Переходимо до начинки. Промий ретельно базилік та шпинат. Якщо шпинат заморожений — потрібно розморозити та віджати зайву воду. Поріж дрібно цю ароматну зелень.

  • КРОК 3 Далі розігрій пательню, додай оливкову олію та нашинковану зелень. Протушкуй дві хвилини, а потім додавай вершки та крем-сир Philadelphia. Перемішай до однорідності та смаж ще 5 хвилин.

  • КРОК 4 Воду, яку зливали з пасти додай на пательню, а також лимонну цедру, перець і сіль до свого смаку і знову ретельно перемішуємо.

  • КРОК 5 Додай відварені фетучіні та козячий сир в шпинатно-сирну масу, протушкуй під кришкою ще 3 хвилини і одразу подавай до столу.

Ніжна італійська вечеря готова. Готуй цю смакоту для себе або найдорожчих, прояви свою кулінарну любов з крем-сиром Philadelphia. Якщо сподобалась така страва, то ти точно оціниш пасту з чері, руколою та вершковим сиром на нашому сайті.

Готуй і задоволенням та ділись враженнями в соціальних мережах. Відмічай @philadelphia_ukraine на своїх вершкових смаколиках.