Круасан з червоною рибою та крем-сиром Philadelphia
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
20 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:
3
ІНГРЕДІЄНТИ
- 120 г слабосолоної червоної риби
- 150 г крем-сиру Philadelphia
- 3 круасани
- 4-6 листочків салату
- 1 авокадо
- 1 свіжий огірок
- 30 мл лимонного соку
- сіль до свого смаку
Покроково готуємо сендвіч-круасан на основі крем-сиру Philadelphia з червоною рибою. За 20 хвилин отримаєш легкий та смачний сніданок.
-
КРОК 1 Розпочинаємо з круасана. Використовуй свіжоспечений або із магазину, в залежності від того, скільки часу маєш на приготування. Розріж кожен круасан вздовж. Змасти основу крем-сиром Philadelphia.
-
КРОК 2 Помий огірок та поріж на скибочки. Викладай його на вершкову основу.
-
КРОК 3 Переходимо до риби. Перевір її на наявність кісточок та видали їх, якщо є. На тонкі скибочки розріж рибу та викладай на огірок. Збризни рибу лимонним соком для додаткового аромату та смаку.
-
КРОК 4 Розріш авокадо, вийми кісточку. Поріж авокадо на тонкі скибочки та виложи зверху рибки.
-
КРОК 5 Листя салату необхідно добряче промити під проточною холодною водою від бруду та піску. Промокни паперовою серветкою зайву вологу, щоб наш круасан не розмок від салатного листя. Викладай салат на рибу та накривай другою частиною круасана.
Ніжний французький сніданок готовий.
Ділись враженнями та світлинами свого сніданку в соціальних мережах. Відмічай @philadelphia_ukraine.