Паста з чері, руколою та вершковим сиром Philadelphia
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ:
30 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ:
2
Інгредієнти
- 100 г пенне
- 140 г крем-сиру Philadelphia
- 250 г томатів-чері
- 40 г руколи
- 2-3 зубчики часнику
- сіль та спеції за смаком
Сьогодні пропонуємо відправитись у подорож до яскравої та різнобарвної Італії — батьківщини пасти. Вечеря вийде не просто смачною, а ще й ніжною, пікантною та оригінальною. Бо це рецепт з крем-сиром Philadelphia.
-
КРОК 1 Спочатку приготуємо макарони — це рецепт ідеально підходить для пенне, але якщо полюбляєш інші види, можна використати тортільоні або фузілі. Обов'язково слідуй інструкціям на пакуванні щодо хвилин та способу приготування.
-
КРОК 2 Поки готуються макарони, підготуємо ароматну заправку. Розріж на четвертинки міні-помідорки, тонкими пластинами наріж часник та подрібни руколу . А також додай ніжний крем-сир.
-
КРОК 3 По готовності злий воду з пасти. Додай до макарон усю начинку і ретельно перемішай. Вже відчуваєш, яка смакота вийде?
-
КРОК 4 Додай сіль, перець, запашні італійські трави та інші улюблені спеції на свій смак. Також можна збризнути оливковою олією.
Для цікавих смаків можна використати пряний крем-сир Philadelphia із зеленню.
Смачного!