Інгредієнти
- 140 г пісочного печива або готового бісквіту
- 200 мл вершків (33-35% жирності)
- 600 г крем-сиру Philadelphia Original
- 2 столові ложки лимонного соку
- 90 г цукрової пудри
- 350 г малини (свіжої або замороженої)
- 150 г ревеню
- 15 г свіжого імбиру
- 70 г цукру
Ревінь — корисна рослина, з якої вже навчились готувати джеми, пироги, цукати, компоти та соуси для м’яса. А ми навчимо тебе готувати цікавий чизкейк з малиною та ревенем. Така кисло-солодка начинка додасть страві особливої іскринки. Дивуй своїх рідних у сезон або використовую свої заготовки із морозилки. За традицією готуємо чизкейк з крем-сиром Philadelphia.
-
КРОК 1 Увімкни приємну музику, зарядись гарним настроєм, який обов'язково передасться у їжу. Спочатку приготуємо основу для чизкейка. Подрібни печиво або подрібни готовий бісквіт. Тепер викладай крихту у склянки
-
КРОК 2 Робимо начинку для наших мінічизкейків. Об’єднуємо крем-сир Philadelphia, цукрову пудру, лимонний сік та вершки та все разом збиваємо до м'яких піків.
-
КРОК 3 Ніжну сиркову суміш викладаємо на печиво. Скористайся ложкою або кондитерським мішком для зручності.
-
КРОК 4 А тепер приготуємо конфітюр. Для нього потрібно промити від пилу ревінь, порізати на маленькі шматочки та викласти в каструлю. Додай малину та цукор. Натри на дрібну терку свіжий імбир та теж поклади у каструлю.
Починаємо варити на маленькому вогні 2 хвилини. Остуди та виклади зверху нашої сиркової маси.
-
КРОК 5 Прикрась свій чизкейк ягодами малини, а м'ятою додай аромат свіжості.
Якщо подобаються малинові десерти, обов’язково приготую тарталетки з малиною та крем-сиром Philadelphia або спробуй щось екзотичне — шоколадно-манговий чизкейк
Смачного!